Vores trænere

Træner: Anders Søndergaard (overordnet ansvarlig)

Jeg hedder Anders Søndergaard, er 26 år gammel og kommer fra Varde. Jeg studerer i Aarhus og spiller selv badminton i Viby Badminton Klub. Min badmintonopdragelse stammer fra Varde Badminton Klub plus år med ugentlige træninger i ESG Badminton Klub og en tur på SINE Sportsefterskole.

Jeg har har været badmintontræner i 9 år, og har haft følgende trænerjobs:

  • Varde Badmintonklub, hvor jeg har trænet alt fra MiniTon til de bedste U17 spillere
  • Brørup Badmintonklub, alle aldersgrupper
  • DGI, hvor jeg løbende været træner/instruktør i DGI-Sydvest

Min træneruddannelse er følgende: 

  • DGI Hjælpetræner
  • MiniTon Træneruddannelse
  • DBF Trænerkurser
  • DGI’s Trænerakademi

Mobil: 20 27 01 75 – Mail: asm1@live.dk


Træner: Sune Gavnholt

Mit navn er Sune Gavnholt, og jeg er 38 år gammel. Jeg er gift med Helle og far til Nicoline og Sofie, som spiller i klubben.

Jeg er tidligere professionel badmintonspiller, uddannet folkeskolelærer, og har siden 2012 arbejdet som badmintontræner på fuld tid. Ved siden af mit trænerjob Stavtrup arbejder jeg i Ikast FS Badminton som cheftræner for vores divisionshold og på Sportstar College Ikast, jeg er landstræner på Færøerne, og fra denne sæson er jeg også sportschef i Randers Badminton Klub.

Mobil: 28 29 59 98 – Mail: sungav@gmail.com


Hjælpetræner: Inge-Birthe Gavnholt

Jeg er 66 år, gift med Lars, mor til Sune og Anders og Bedste til 5. Vi har boet i Stavtrup siden 1986. Jeg har spillet badminton i Viby BK i mere end 40 år, og i en periode også i Stavtrup. Efter 15 år som konsulent for de østjyske badmintonklubber har jeg nu ’fri fra arbejde’ og kan derfor være med som hjælpetræner og Bedste på mandagstræningerne sammen med Sune og alle de skønne badmintonbørn.

Mobil: 40 18 05 88 – Mail: ibgavnholt@gmail.com