Vores trænere

Træner: Anders Søndergaard (overordnet ansvarlig)

Jeg hedder Anders Søndergaard, er 24 år gammel og kommer fra Varde. Jeg studerer i Aarhus og spiller selv badminton i Viby Badminton Klub. Min badmintonopdragelse stammer fra Varde Badminton Klub plus år med ugentlige træninger i ESG Badminton Klub og en tur på SINE Sportsefterskole.

Jeg har har været badmintontræner i 7 år, og har haft følgende trænerjobs:

– Varde Badmintonklub, hvor jeg har trænet alt fra MiniTon til de bedste U17 spillere

– Brørup Badmintonklub, alle aldersgrupper

– DGI, i de sidste 3 år har jeg løbende været træner/instruktør i DGI-Sydvest

Min træneruddannelse er følgende:

– DGI Hjælpetræner

– MiniTon Træneruddannelse

– DBF Trænerkurser

– DGI’s Trænerakademi

Mobil: 20 27 01 75 – Mail: asm1@live.dk


Træner: Amalie Juul

Mit navn er Amalie Juul, jeg er 20 år gammel.Billede1

Jeg har spillet badminton, siden jeg var 11 år og har også selv spillet i Stavtrup badmintonklub, men rykkede senere til Viby BK, hvor jeg spiller i dag.

Jeg har været på DGI’s trænerkursus og har været en del af stavtrupstræner team i 3 år, delvis som hjælpetræner og nu som træner.

Mobil: 41 82 35 27 – Mail: amaliejuul@hotmail.com


Træner: Sune Gavnholt

Mit navn er Sune Gavnholt, og jeg er 37 år gammel. Jeg er gift med Helle og far til Nicoline og Sofie, som spiller i klubben.

Jeg er tidligere professionel badmintonspiller, uddannet folkeskolelærer, og har siden 2012 arbejdet som badmintontræner på fuld tid. Ved siden af mit trænerjob Stavtrup, så arbejder jeg i Ikast FS Badminton som Cheftræner for vores divisionshold og på Sportstar College Ikast, og ved siden af dette er jeg landstræner på Færøerne.

Mobil: 28 29 59 98 – Mail: sungav@gmail.com


Hjælpetræner: Inge-Birthe Gavnholt

Jeg er 65 år, gift med Lars, mor til Sune og Anders og Bedste til 5. Vi har boet i Stavtrup siden 1986. Jeg har spillet badminton i Viby BK i mere end 40 år, og i en periode også i Stavtrup. Efter 15 år som konsulent for de østjyske badmintonklubber har jeg nu ’fri fra arbejde’ og kan derfor være med som hjælpetræner og Bedste på mandagstræningerne sammen med Sune og alle de skønne badmintonbørn.

Mobil: 40 18 05 88 – Mail: ibgavnholt@gmail.com