Seniortrup

I Stavtrup badmintonklub har vi gennem de sidste sæsoner oplevet en god opblomstring af seniortruppen. 
 
Fælles for alle træninger er, at det sociale aspekt er i højsædet, så både undervejs i træningen og efterfølgende, er det vigtigste, at vi alle har det sjovt med at få spillet noget badminton.
 
I år har vi, for anden sæson i træk, tilknyttet en træner til cirka hver anden træning. Trænergerningen deles af Jesper Bach og Christian Serritslev, som begge har mange års trænererfaring, og som begge fortsat er aktive spillere på et godt niveau. De gange, hvor der er træner på, består træningen af opvarmning, småspil, tekniske øvelser og lignende de første 45-60 min, hvorefter der er enten 2 eller 3 kamprunder. De resterende gange sætter seniormedlemmerne selv en træning sammen, oftest med lidt større vægt på kampe end øvelser.
 
Sidste år havde vi 2 hold tilmeldt i hhv DGI A (4 herrer) og DGI C (4 herrer), og endte med at vinde vores række på DGI A holdet.
 
Da forbundene (DGI og DBF) i år er blevet sammenlagt, hedder holdene noget nyt. Så vi har i år tilmeldt et  Motion A, 35+ (4 herrer) samt et hold i Motion B, 35+ (4 herrer). Vi forventer, at niveauerne er de samme som sidste år, så der er fortsat plads til at komme ud og spille holdkamp uanset hvilket niveau man har. Udover de to ovenstående hold, har vi også tilmeldt et hold i Serie 3/4 (4 herrer + 2 damer).
 
Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på: senior@stavtrupbadminton.dk